Hello Beauty! Een masker voor je lichaam? Dat klinkt lekker! Naast dat we onze huid net als onze gezicht scrubben, gebruiken we wel voor ons gezicht een masker, maar voor ons lichaam heb ik er eigenlijk nog nooit een gezien! Zodoende dat toen ik bij de Etos het Etos Wellness Inner Calm Body Mask zag staan, ik zeer nieuwsgierig werd en de Body Mask graag wou uitproberen en vandaag een review over schrijf!

Normaal scrub ik mijn lichaam 2 tot 3 keer per maand en smeer het daarna, na het douchen lekker in met een bodylotion als voeding voor mijn vers gescrubde huid, maar een body masker lijkt me zo nu en dan ook wel een extra lekkere verwenning voor mijn huid, zeker na het ontharen voor de benen! Deze Inner Calm body masker heb ik dan ook gebruikt na het scrubben en ontharen van mijn benen, wat echt een aanrader is! I Love it!! Mijn benen zijn zo zacht, dat ik eigenlijk niet eens een bodylotion of olie heb hoeven te gebruiken, wat ik eigenlijk wel gedaan heb voor extra voeding hihi! Met ingrediënten als Kaolien klei voor een diepe, milde reiniging en Allantoïne wat een natuurlijke stof is die uit tarwekiemen wordt gehaald,  je huid stimuleert om celdeling te produceren en daarmee je beschadigde huid (bijvoorbeeld van het scrubben) repareert en het tevens kalmerend en anti-irriterend werkt, awesome stofje! 

Review • Etos Wellness Inner Calm Body Mask

De body masker heeft een milde geur en is een beetje kruidig, ik denk ergens gember en of kaneel te ruiken al zal dat komen door de Coumarine dat er in aanwezig is, wat een houtige kruidige kaneel en gras geur geeft omdat het gewonnen word uit diverse soorten planten en de tonkabonenboom! Het is een lekker romig masker met een licht groene kleur die goed uit te smeren is en die niet te dik en niet te waterig is! Zo kun je gerust onder de douche blijven staan of de douche even uit te doen om een beetje water te besparen, als je de crème even laat intrekken hihi! Ik vind deze body masker echt geweldig voor na de ontharing van mijn benen maar ook zeker voor de rest van het lichaam, die wel even een oppeppertje in de vorm van een zen moment kan gebruiken! Ook kom je door de rustgevende geur heerlijk tot rust in je hoofd, waar je de gedachtes even kunt laten voor wat ze zijn. 

Ingrediënten Etos Wellness Inner Calm Body Mask: Water, Kaolien, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Stearic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Xanthaan gom, Allantoïne, Pepermunt Olie, Limonene, Linalool, Coumarine, Methylisohiazolinone, Sodium Hydroxide en Bamboe extract.

Prijs & Product: Een flacon Etos Wellness Inner Calm Body Mask a 150ml kost €4,99 en is na opening 12 maanden houdbaar. Ook leuk om te weten; Etos heeft haar Wellness lijn regelmatig in de aanbieding zoals alle Etos Wellness producten voor 3,- dat is mooi mee genomen! Naast de Inner Calm lijn heb je ook diverse producten als scrubs en badolies in de Your Pure en de A Beautiful You lijn. * Hier kun je meer lezen over de drie verschillende Etos Wellness lijnen.

Pro’s & Con’s

  • Verwennerij voor het lichaam
  • Voed en maakt de huid heerlijk zacht
  • Natuurlijke extracten
  • Kaolien klei voor en diepe maar milde reiniging
  • Allantoïne als veelzijdige heling en kalmering ingrediënt
  • Zachte kruidige geur maar niet overheersend
  • Heerlijk Zen moment

Conclusie> Ik ben blij verrast door deze Etos Wellness Inner Calm Body Mask, van mij mogen er meer varianten komen al ben ik voorlopig zoet met deze! Ik vind het een lekkere verwennerij (nu ook zo met mooi weer en dus mooie benen in de voorspelling!) waar ik niets op aan te merken heb. Waar ik wel nieuwsgierig naar ben of jij misschien als een body masker hebt die jij erg fijn vind, want zoals ik eerder al zei, had ik er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk! Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

 

2

You May Also Like

One comment

Reply

Ik heb het ook nog nooit gezien. Leuke tip! Dankjewel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.