Met a lot of Festivals in zicht, leek mij het leuk om mijn Festival Musthave >> deze Chabo Grande Petit met jou te delen! Als ik ergens een hekel aan heb is als ik met een grote tas loop te zuilen, ik ben dan ook echt een compacte tas lover waar alles in past wat ik nodig heb niets meer en niets minder, hoe handzamer hoe beter!! 

Als ik dan ook weg ga neem ik alleen mee wat ik echt nodig denk te hebben en al horen daar wat te drinken, iets te eten, misschien een magazine, die ene poeder en poederkwast bij en misschien wel een deo… blijven thuis! Eten en drinken koop ik onderweg en mezelf een touch up geven vind ik vaak niet nodig, ik leef graag met de kreet: less is more, hihi! Deze Chabo Grande petit is dan voor mij een echte uitkomst en voorral met festivals, ik hou namelijk heel erg van dansen en doe dat gerust de hele avond daarom heb ik niet zo’n zin om echt op te moeten letten op mijn tas of wat dan ook, en deze is precies gechikt voor al je needs die je in je tas hebben moet zoals; een pasjeshouder met de nodige pasjes (zoals je bankpas en ID) en wat geld, Lippenbalsem, telefoon (iPhone 6 past er in), haar elastiekje, een pakje zakdoekjes, de ticket en meer heb ik niet nodig dan wat ik eventueel daar kan kopen zoals eten en drinken! Ik draag deze tas graag met een strap van 152 cm cm crossbody! De tas heeft een flapje die vast zit met een drukknoop, als je die los maakt heb je een ritsje met een leertje er aan waarmee je de Chabo Grande Petit kan openen!

De Chabo Grande Petit is er in diverse verschillende kleuren en afwerkingen zo heb je naast de basic glad runderleder, ook glad runderleder met een croco motief, met studs en een mix en match van glad runderleder en haarige leopard print! Allemaal voor een prijs van €34,95 per tasje! Kijk op de website voor de verschillende modelen en meer moois zoals shoppers en zonnebrilhoesjes! Toen ik mijn Chabo Grande Petit had besteld bij bol.com kreeg ik de tas erg mooi geleverd in een goed gesealde brievenbuspakketje met om de tas een roze folie met een visite kaartje erbij, de tas rook naar vers gelooid leder en de zwarte was zelfs nog een beetje vochtig! Ik was er meteen erg blij mee, mooie kwaliteit, simpel en daarmee voor everyday! Ik wil er graag nog een eentje in beige leder. 

Prijs & Product: Chabo Grande petit met een afmeting van 17,5 cm x 12 cm met een klepje, rits en een lange strap van 152 cm heeft de prijs van €34,95 en is naast de officiële website van Chabo ook verkrijgbaar bij andere diverse webshops zoals; bagz4you.com , vtwonen.nl , living.nl en bol.com.

Nu ben ik wel benieuwd wat voor een tas jij mee neemt als je naar een festival gaat en wat is jouw favoriet? Let me know in de comments! Have a lovely day! Liefs, Kimberly


2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.