Good Monday pretty! Het is vandaag alweer 1 februari, vind jij ook niet dat de maand januari snel voorbij is gegaan, terwijl die maand juist normaal gesproken lang duurt? Of misschien ligt het aan mij, dat kan ook natuurlijk, hihi! Vandaag laat ik je één van mijn tassen zien, namelijk deze lederen clutch van Kiomi en wat ik daar zoal in heb als ik weg ga, kijk je mee?

Bij suède schoenen hoort een suède tas en bij suède en lederen gecombineerde schoenen hoort een suède en leder gecombineerde tas! Daarom heb ik voor deze clutch kozen voor bij de schoenen waar ik nog een tas bij moest, want bij mij is het zo dat er een nieuwe tas hoort bij een nieuw paar schoenen, kenmerkend? Ik ben een dame die het fashion gezegde: less is more! hanteert. Normaal gesproken heb ik dan ook eigenlijk opzak wat ik nodig heb en niet wat ik ‘denk’ nodig te hebben! Je zal mij dan ook nooit met een grote shopper of een tote bag op straat zien lopen, ook niet als ik ga winkelen, ik voel me namelijk veel vrijer als ik geen tas, clutch of een portemonnee bij me draag! Ik ben dan ook meer van de pasjes houders, waar alles inpast wat ik nodig heb that’s it.

Maar als uitzondering kies ik dan al te graag voor een schoudertas die ik cross body kan dragen of een clutch zoals deze van Kiomi een erg leuk merk met naast betaalbare modieuze lederen schoenen en tassen ook kleding en andere accessoires verkoopt, bij onder andere de webshop Zalando! Dit zijn voor mij de items die ik dan mee neem naast mijn telefoon en pasjeshouder, items waarvan ik zeker weet dat ze van pas zullen komen als ik een dagje weg ga!

 kiomi clutch inhoud

  1. Ipod nano 16gb samen met mijn favoriete in-ear oordopjes: Marley Beats! Can’t live without my music.
  2. Mijn mini afro-kam, voor als ik mijn haar los draag ik af en toe het even kan bij werken door mijn haar een beetje te fixeren met deze powerful kam!
  3. Een haarspeld en een elastiekje for just in case de wind mijn haar omver blaast, waar ik een hekel aan heb, draag het daarom vaak vast!
  4. Kissing elixirs fresh breath mist, wissel ik wel eens af met kauwgom voor een frisse adem gedurende dag.
  5. Zoya goes pretty– Shea butter, een multi product iets what I like, voor het gezicht, de handen en de lippen in een compacte verpakking.
  6. Mirror, duh!
  7. Notitie boekje + een pen, voor als ik wat ideeën krijg onderweg en mijn telefoon batterij zoveel mogelijk wil sparen, is dit een uitkomst, net zoals mijn iPod eigenlijk!
  8. Deze cute zakdoekjes, you never know when you need those!
  9. Kleingeld, ik zorg altijd dat ik iets bij me heb for just in case, verder pinik  altijd!

Nou, dat valt best mee toch wat ik allemaal in mijn clutch mee neem als ik weg ga? Ik probeer ook altijd een product mee te nemen die ik voor meerdere doeleinden kan gebruiken zoals het blikje met Shea Butter, scheelt in dit geval een handcrème en een lipproduct, tenzij ik een lipstick draag, dan is dit erg compact en handig om bij je te hebben!

Prijs & Product: Kiomi lederen clutch met suéde details en een zwart katoenen voering met een groot vak en twee kleine vakken waar ik de losse spullen goed in kan opbergen naast het hoofdgedeelte van de clutch zelf, de clutch heeft een prijs van €29,95 en is te koop bij Zalando, daar heb ik hem gekocht!

Wat zijn voor jou DE items om mee te nemen als jij op pad gaat? En voor weke tas kies jij, hou jij wel van een shopper waar je van alles in gooit? Lijkt me leuk om te weten! Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

1

You May Also Like

One comment

Reply

Een Clutch, ellegant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.