KimberlyRussel.nl is een initiatief vanuit mijn liefde voor pretty cute stuff met een natuurlijke twist & het willen delen van mijn kennis om groenere keuzes te maken en mijn diversiteit in creativiteit te uiten. In dit stukje van “Blog Policy” lees je een kleine disclaimer voor als je bijvoorbeeld naar aanleiding van een gelezen artikel een product wil aanschaffen, wilt weten wie mijn logo gemaakt heeft of als je misschien een foto wil gebruiken van deze blog/website.

Auteursrechten

Ik, Kimberly van KimberlyRussel.nl bezit het totale auteursrecht op de inhoud en alles wat daar bij hoort van deze blog/site. U of jij mag geen enkel deel (zowel foto als tekst) van deze blog/site dupliceren, publiceren, downloaden of verzenden zonder schriftelijke toestemming van mij, zowel voor privé evenals commercieel gebruik. Ik behoud daarom ook het recht om wanneer nodig aanpassingen, wijzigingen en verwijderingen aan een artikel niet te hoeven mededelen. Als u of jij twijfelt of vragen heeft, kunt u een bericht sturen naar: contact@kimberlyrussel.nl

Opmerkingen

De artikelen en producten waar ik op KimberlyRussel.nl over schrijf zijn altijd zelf gekocht of gekregen van familie en of vrienden, alle artikelen zijn altijd zelf geschreven en de foto’s zijn altijd zelf geschoten en bewerkt, tenzij anders duidelijk is aangegeven. Ik vind het leuk om te weten wat ik gebruik, waardoor ik af en toe iets dieper inga op een bepaald ingrediënt of stof. Ik ben echter niet afgestudeerd op zowel de farmacie, normale geneeskunde als de orthomoleculaire geneeswijze, ik heb diverse mensen om mij heen die wel in die richting gespecialiseerd zijn waarvan ik veel geleerd heb en nog leer, naast mijn eigen intresse om ingrediënten, stoffen en andere dingen uit te zoeken. 

Is je interesse gewekt door het lezen van één van mijn blogposts ? Bedenk dan wel voordat je zelf op aanschaf over gaat, dat de reviews van beauty-producten op mijn haar- en huid type zijn gebaseerd en ik om geen enkele reden aansprakelijk kan worden gesteld. Voor bijvoorbeeld schade aan uw of jouw huid en haar of als de kwaliteit van het ontvangen product dat jij hebt gekregen tegenvalt. Mocht je extra vragen hebben bij het product die ik niet heb behandeld in mijn review, geef dan gerust een reactie onder de blogpost ik beantwoord ze graag!

Extra

Hosting: www.strato.nl

Fotografie: iPhone 7

Fotobewerkingsprogramma’s: Aviary, Camu, Enlight, Photoshop en nog een aantal heb ik tot mijn beschikking.

Lay-out: www.themeforest.com & www.wordpress.org 

Logo : Eigen ontwerp 

Mocht er iets onduidelijk zijn of zou u mij wat willen vragen omtrent deze Blog Policy? Dan kunt u een bericht sturen naar; contact@kimberlyrussel.nl

Liefs, 

Kimberly

0