Hello sweety! Yup, je leest het goed! Ik ga bloggen in het Engels. Ik was er al een tijdje over aan het nadenken maar ik ga het nu dan toch doen.

Ik voelde mij al een tijdje stil staan met mijn blog. Natuurlijk poste ik al een enige tijd niet meer en was ik ook helemaal niet consequent met posten van artikelen. Yup, ik weet het. Maar ik had voldoende ideeën, misschien juist wel iets te veel. Nou miste ik het gevoel van vrijheid en dan bedoel ik de vrijheid om te kunnen delen wat ik wil waar ik dan maar ook ben (ook in het buitenland bijvoorbeeld). Natuurlijk kan ik overal op de hele wereld bloggen op mijn blog in het Nederlands. Al zou niet iedereen dat kunnen lezen. En die vrijheid bedoel ik. Ik zat er mee dat waar ik over schrijf niet leesbaar is voor iedereen om mij heen. Ik voelde mij daardoor gelimiteerd in mijn kunnen. Want wie weet verhuis ik over een paar jaar naar een ander land. Dan zal mijn reis, mijn inspiratie en mijn ervaringen alleen voor het Nederlandse publiek te lezen zijn. Dat vind ik jammer. Ik wil graag groots denken en als ik dan vooruit denk is bloggen in het Engels een logische stap voor mij.

Kimberlyrussel.nl verdwijnt

Ja, één maand na de lancering van mijn nieuwe blog zal kimberlyrussel.nl offline gaan en dus verdwijnen. Ik ben al druk bezig met artikelen die er op zullen verschijnen, een logo en andere veranderingen. Misschien heb je het al gezien op mijn Instagram, daar heb ik de huisstijl al een beetje verklapt qua kleuren namelijk en is ook mijn nieuwe blognaam te zien!

Birds & Leaves.com

De site is nu nog afgeschermd maar zal 8 juli online gaan en kun je eigenlijk net zoals hier terecht voor alles beauty, fashion, lifestyle én wellbeing + men met een natuurlijke twist! Alleen dan in het Engels natuurlijk. Ik zal voornamelijk dingen reviewen van producten die in Europa verkrijgbaar zijn, maar ook af en toe mijn favoriete Nederlandse winkeltjes delen. Wat ik nog meer in petto heb, zal je allemaal zien vanaf 8 juli op birdsandleaves.com

Tot snel!

Nou dat was het dan. Ik heb veel geleerd over mij zelf sinds ik deze blog heb, ondanks dat ik helemaal niet mijn alles er ingestopt heb. Ik weet nu zeker waar ik naar toe wil en ik hoop dat je het leuk gaat vinden en jou zal inspireren. Bedankt voor alles op Kimberlyrussel.nl en ik hoop tot snel op Birds & Leaves.com!

Heel veel liefs, Kimberly

0

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.