Hello Beauty! Wat heb ik toch een geweldige ontdekking gedaan een tijdje terug bij & Other Stories, toen ik daar ineens hun nieuwe natuurlijke make-up lijn zag, geweldig! Toen ik de prachtige natuurlijke nagellakremover mijn interesse wekte, leek mij de lipstick ook wel wat. Ik vond het alleen een beetje veel geld om zo even hupsakee aan een lipstick uit te geven, hihi. Maar toen ik in Antwerpen was en daar ook de & Other Stories binnen liep ging ik toch maar weer even kijken en heb ik deze natuurlijke lipstick uit gekozen in de kleur Mauve Joyau waar ik tot de dag van vandaag echt geen spijt van heb.

Luxe vormgeving

Om te beginnen heeft ook dit product een prachtige simpele, sleek en chique verpakking, erg mooi. Hou jij ook alleen al van spullen die mooi verpakt zijn? Zoals altijd kan ik niet wachten om het te gebruiken maar nee, eerst foto’s maken. Al gauw kwam ik er achter toen ik de dop van de natuurlijke lipstick eraf haalde en er weer op deed dat het sluit met een magneet in de dop en je dan ook echt “click” hoort, zoals vaak bij duurdere merken. Nou past deze daar prima bij met haar gouden metalen huls.

Review • & Other Stories Natuurlijke Lipstick Mauve Joyau 1

Het aanbrengen

Toen ik als eerst deze swatch maakte die je op de onderstaande afbeelding kunt zien. Merkte ik meteen dat de lipstick boterzacht was en ik wijzig moeite hoefde te doen om een mooie/goede swatch te maken. Daarna bracht ik hem meteen aan op mijn lippen en wauw zo makkelijk en snel heb ik nog nooit lipstick aangebracht zonder het te hoeven corrigeren. Terwijl je misschien zal denken van wel. Omdat het over de lippen glijd en het daardoor misschien gauw zal vlekken, nope!


Review • & Other Stories Natuurlijke Lipstick Mauve Joyau Swatch

Review • & Other Stories Natuurlijke Lipstick Mauve Joyau 2

A satin finish lipstick that effortlessly glides across lips, thanks to the moisturising touch of cold-pressed certified French plum oil. It also has a long-lasting formula you’ll adore tout de suit.

Ingrediënten & Other Stories Natuurlijke Lipstick Mauve Joyau: 

Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Octyldodecanol, Polygryceryl 3 Diisostearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Candelilla was, Polyethyleen, Carnauba was, Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Aluminium hydroxide, Bijenwas, Aroma, Pruimenpitolie, Propylene Glycol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Loopkamille extract, Caprylic/Capric Triglyceride en Benzyl Alcohol. Kan +/- de volgende pigmenten bevatten: CI 45410, CI 77491, CI 77891, CI 19140, CI 42090 en CI 15850. 

Prijs & Product 

De & Other Stories Natuurlijke Lipstick Mauve Joyau a 3,5 gram heeft een prijs van €19,00 en is natuurlijk verkrijgbaar (in nog ongeveer 6 andere kleuren) bij & Other Stories. Online zijn er maar een paar kleuren beschikbaar. Na openen 18 maanden houdbaar.

Pro’s & Con’s

  • 80% Natuurlijke ingrediënten
  • Bevat bijenwas, candelilla was en carnauba was: uitstekende lipstick voor koude temperaturen 
  • Gemaakt in Italië
  • Brengt nauwkeurig aan en glijd over de lippen
  • Intense pigmentatie
  • Voedend voor de lippen
  • Blijft erg goed zitten
  • Erg mooie verpakking en huls met magnetische sluiting
  • Is het geld zeker waard

Conclusie 

Ik vond het wel spannend om deze natuurlijke lipstick te proberen, het is ook meteen best een bedrag vind ik zelf, €19,00 voor een lipstick. Maar ik ben zo verbaasd over het totale plaatje dat de & Other Stories Natuurlijke Lipstick Mauve Joyau heeft, geweldig! Ik kan niet wachten om eind van deze maand nog een paar kleuren aan te schaffen. Dit is echt een favorite lipstick van mij geworden en draag hem bijna iedere dag omdat hij zo lang blijft zitten, de pigmentatie biet vervaagt en mijn lippen gevoed houd. Zeker een aanrader! Have a lovely day!

Liefs, Kimberly

2

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.