Hello Lovely! Ik heb ongeveer twee weken geleden toch iets leuks gekocht, namelijk dit Xenos houten kledingrek. Ik was er al eventjes niet meer geweest en dacht er even te gaan kijken. Toen ik bij de afdeling met spiegels aankwam en dit leuke rek ter presentatie zag staan er stond verder geen prijs bij dus ik vroeg nieuwsgierig een medewerker of hij mij kon vertellen wat het leuke ding kost. Hij ging even een apparaatje pakken en scande toen de sticker die er op zat en vertelde me dat het houten kledingrek €24,95 koste, waarop ik zei: “oké! Heeft u er nog één in de verpakking?” Waardoor de meneer even naar het magazijn liep en terug kwam met één in een doos, dat is iets makkelijker meenemen en ik was happy.

“Show” kledingrek

Ik ben namelijk mijn kamer weer eens aan het veranderen, zo was ik voor een paar maanden geleden nog helemaal in to de roestrode kleur, ben ik nu meer van de zachte blush pink, lavendel paars en creams. Waardoor ik een paar veranderingen in mijn één kamer-appartement ben aangegaan. Ik wil al een hele lange tijd deze ladekast van ikea, waarbij dit Xenos houten kledingrek natuurlijk perfect bij past. Ook wil ik nog een lekkere fauteuil om in te kunnen zitten met een goed boek wat het hoekje wat ik nu gecreëerd heb af maakt. Je zal wel denken: “er passen helemaal niet zoveel kledingstukken op”. Wat natuurlijk ook klopt, het is meer dat de wat mooiere items in passende kleuren ter presentatie show. Wat net zo geldt voor de tassen die er aanhangen en de schoenen op het rekje onderin het Xenos houten kledingrek. Nu wat foto’s van mijn aanwinst.

Nieuw! Xenos Houten Kledingrek 1

Nieuw! Xenos Houten Kledingrek 2

Nieuw! Xenos Houten Kledingrek 3

Prijs & Product

Het Xenos houten kledingrek heeft een prijs van €24,95 en kwam in een langwerpige doos met de onderdelen, schroeven en beschrijving a la IKEA begrippen en was erg makkelijk in elkaar te zetten. Afmetingen: 41 cm diep en 150 cm hoog.

Eindeloos stylen

Natuurlijk kun je dit kledingrek in verschillende kleuren schilderen, maar ik laat haar voorlopig in haar originele staat omdat ik van de kleur van blankhout hou én zoals ik al eerder zei, het goed vind passen bij de ladekast van IKEA die ik graag wil hebben. Zo’n rekje als dit is leuk in vele verschillende kamers, ondanks dat het redelijk klein is kan ik er aardig wat aan hangen als ik wil en staat het leuk in verschillende ruimtes. Zoals je merkt ben ik super blij met mijn aankoop en ga ik erg veel plezier van hebben, daarom wou ik het graag met je delen in een artikel met wat foto’s. Misschien was jij ook nog wel opzoek naar een leuk rekje voor een leuk plekje in jouw hal, kinderkamer of slaapkamer hihi. Bedankt voor het lezen. Have a lovely day! Liefs,

Kimberly

3

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.