Heey Sweetie! Ik had een paar roze accessoires en had eigenlijk eerst een ander artikel in mijn hoofd wat mij leuk leek om met jou te delen. Maar omdat ik in de subcategorie Fashion News waar ik wat mode weetjes, tips en ideetjes ter inspiratie wil delen nog maar een artikel bevat, dacht ik om deze drie accessoires te verwerken in een kleur inspiratie artikel voor aankomend seizoen: de lente. Op school werkten wij met Modevorming altijd met Pantone nummers, waardoor het me leuk lijkt omdat hierin samen te voegen en dat vaker te gaan doen. Ik hoop dat je het leuk vind, veel plezier hihi.

Met de lente in ons vooruitzicht komen overal om ons heen de zachte kleuren tevoorschijn, wat geldt voor zowel het interieur als in de mode. We ruilen maar al te graag de dik gebreide grijze truien in voor lief roze vestjes, jasjes en colbertjes. De lente geeft mij een rustige sfeer. Eigenlijk staat roze ieder jaar weer centraal als seizoenskleur in de lente. Het verschilt vaak maar minimaal en zijn het de tinten die de kleur ietwat doen veranderen, zo is het de ene keer minder pastel(meer wit) dan de andere of gaat het naar de lila of koraal kant toe, maar het blijft bijna altijd wel zacht en lief. Zoals je in de titel al wel hebt kunnen lezen staat de kleur Pantone 13-1404 Pale Dogwood (Licht Kornoelje) voor lente 2017 in het kleurenpalet.  

Lief Lente Roze 2017 • Pantone 13-1404 Pale Dogwood 

Het eerste accessoire die ik met je wil delen zijn deze erg mooie oorbellen van het merk Aldo. Het merk Aldo kende ik al wel van tassen en schoenen maar ik wist niet dat het merk ook sieraden verkocht. Op een avondje online shoppen kwam ik ze tegen op Zalando.nl, normaal gesproken hou ik van fijne oorbellen en sieraden en al helemaal niet van grote diamanten oorbellen eigenlijk zoals deze. Toch spraken ze me aan en vind ik de kleursamenstelling erg mooi. Ik zag mezelf ze al dragen met opgestoken haren (anders zie je ze ook niet, Haha), een mooi wit bloesje met een zacht roze colbertje op een crème pantalon. Er een tegelijk dragen lijkt me ook erg mooi, bijvoorbeeld links een klein zilver diamantje en dan rechts waar je je haar achter je oor hebt deze kanjer en dan in combinatie met een mooie jurk voor date night. 

Aldo MALAMOCCO Light Pink €15,95 ook verkrijgbaar in het grijs.

Lief Lente Roze 2017 • Pantone 13-1404 Pale Dogwood 

Nu is dit tasje niet in de Pantone kleur van aankomend seizoen, maar wel van deze. Dit tasje van Pieces is namelijk van de herfst/winter collectie in de kleur Pantone 16-1431 Canyon Clay. 

Lief Lente Roze 2017 • Pantone 13-1404 Pale Dogwood 

Lief Lente Roze 2017 • Pantone 13-1404 Pale Dogwood 

Lief Lente Roze 2017 • Pantone 13-1404 Pale Dogwood 

Nou zag ik helaas bij het invoegen van de link dat de tas in deze kleur is uitverkocht. Al kun je wel zien dat hij op de site (Zalando.nl) vee lichter word weergegeven, natuurlijk door de studio lampen, dan toen ik hem ontving. Nou vind ik de kleur wel apart en erg mooi, daarom heb ik deze schoudertas ook gehouden. Het is een beetje klei lavendel roze vind ik, ofnouja Pantone Canyon Clay natuurlijk. Ondanks dat deze schoudertas eigenlijk bij de herfst/winter collectie hoort, vind ik het ook leuk om de tas met lichte denim en een wit t-shirt te dragen en met andere nude en roze tinten te combineren, toch?

Pieces suède schoudertas van €59,95 voor €29,95 al heb ik er bij de eerste afprijzing €34,95 voor betaald hihi. Maar ik vond het alsnog een goede deal voor zo’n suède schouder tas. De tas is erg handig voor op stap,  naar de stad en dat soort dingen. De tas heeft twee componenten en is netjes met katoen gevoerd, de tas bevat in het ene component een vakje met rits en in het andere component een vakje voor je mobiel of sleutels. Ik ben altijd erg te spreken over de lederen tassen van Pieces, ik heb er ook een een aantal jaar geleden cadeau gekregen en de tas blijft erg mooi, ze zijn netjes afgewerkt en zijn van goede kwaliteit. Deze Pieces schoudertas is ook in het zwart verkrijgbaar voor de normale verkoopprijs van €59,95. Ook zeker een aanrader en op mijn verlanglijstje.

Het kan bijna niet anders dan dat ik bij ZARA nog een mini beauty item heb gevonden in dé kleur van aankomend seizoen. 

Pale Dogwood is een rustige en vredige roze tint die een aura van onschuld en zuiverheid voortbrengt. De onopvallende Pale Dogwood is een subtiele roze kleur wiens soft touch zorgt voor een gezonde gloed. -Pantone

Bij ZARA vind je ieder seizoen naar mijn mening een van de mooiste betaalbare mode items, de jassen en colberts vind ik altijd erg mooi. Zoals je waarschijnlijk wel weet kijk ik graag bij de geurtjes want die zijn erg goedkoop, schattig en erg leuk om cadeau te geven of in dit soort artikelen te verwerken hihi. Joyful Tuberose van ZARA is een Bloemig Fruitige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum, Joyful Tuberose werd namelijk uitgebracht in 2016 en had ik ook mijn lief-zusje cadeau gegeven voor kerst. 

De topnoten van deze eau de toilette zijn: Zwarte bes, Grapefruit, Citroen en Sinaasappel. Hartnoten zijn Appel, Ceder en Gardenia en de basisnoten zijn Muskus, Sandelhout, Cumarine en Vanille. Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien is dit een roll-on eau de toilette van 10 ml, ze kost €3,95. Wat ik erg leuk vind aan de geuren van ZARA dat ze alleen plantaardige alcohol (alcohol denat) gebruiken en het zo leuk verpakt is en verkrijgbaar is in verschillende formaten, niet alle geuren trouwens. De geuren van ZARA zijn alleen in de winkel verkrijgbaar.

Ik ben best wel in de “roze” wolken merk ik, mijn oog kiest de laatste tijd vaak voor roze items. Ik heb ook best wel zin in de zon, groene blaadjes aan de bomen en vogeltjes die fluiten, het is zo grauw en dof buiten dat het me ook niet de beste kwaliteit aan foto’s levert maar ja, soms niets aan te doen, hihi. Nee, geef mij maar (een roze) lente. Wat zijn items die jij graag in de kleur roze koopt? Liefs, 

Kimberly

4

You May Also Like

2 comments

Reply

Prachtige items zeg!

Reply

Dankjewel =)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.