Goodday pretty! Ik had voor vandaag eigenlijk een ander artikel geplant, maar ik was een beetje stom geweest om geen foto te maken van de ingrediëntenlijst van het product (die online nergens te vinden was). Vandaar dat ik even wat verschoven heb, en ik voor vandaag een review over mijn nieuwe Burkely Wieske handtas en of schoudertas die ik gebruik voor school. Hij is erg mooi, praktisch en is bij diverse outfits goed te combineren. Kijk je mee?

Ik wou eigenlijk al een enige tijd een (mooie leren) rugtas, maar omdat ik nog niet een gevonden heb waarvan ik denk: Yess dat is hem. Heb ik voor nu, omdat ik wel een leuke basic everyday tas nodig had, deze hand-schoudertas van Burkely de Wieske uitgekozen als mijn schooltas. Overigens kun je de Wieske natuurlijk ook gewoon gebruiken voor een dagje winkelen of  als werk tas! Deze tas is erg mooi afgewerkt en werd netjes geleverd in een witte papieren folie door Bol.com en heeft mij €99,95 gekost.

Geshopt • Zwarte Burkely Wieske 1

Gemaakt van 100% stevig runderleder en een afneembaar hengsel in een klassieke casual uitvoering, is dit mijn ultieme favoriet! Mijn laptop van 14 inch past er prima in, 15 inch kan ook trouwens! Met aan beide kanten een vak met een rits, kun je daar de spullen in kwijt waar je regelmatig bij moet zoals een portemonnee, misschien ov-chipkaart en een notitieboekje + pen (en misschien voor jou nog andere dingentjes). Het middelste en grootste compartiment kun je in grote verstellen door de onderstaande drukknopen los te maken.

Geshopt • Zwarte Burkely Wieske 2

Geshopt • Zwarte Burkely Wieske  3

Naast de bovenstaande ritsvakken, heeft de tas binnenin ook een klein ritsvakje voor eventueel sleutels. Aan de andere kant, kan een vakje voor je mobiel (of lipsticks, waar ik het voor gebruikt) natuurlijk niet ontbreken.


Geshopt • Zwarte Burkely Wieske  4

Geshopt • Zwarte Burkely Wieske 5

Geshopt • Zwarte Burkely Wieske 6

Prijs & Product Burkely Wieske hand-schoudertas: Zoals ik eerder vertelde heb ik deze tas geleverd gekregen door Bol.com en daar dan natuutlijk ook besteld, hihi! Sinds de V&D weg is en ik de tassen van Burkely altijd erg mooi vond en daar helaas dus niet meer kan kopen, koop ik ze graag bij Bol.com. De Burkely Wieske heeft een advies prijs van €99,95 en is ook naast de kleur zwart ook in de kleuren: beige, cognac en donkerbruin verkrijbaar.

Pro’s & Con’s

  • Gemaakt van 100% stevig runderleder
  • Met zilveren hardware, iets wat ik vaak het mooist vind bij tassen! Ook al draag ik graag gouden sieraden, vind ik zilveren hardware bij een tas een must omdat het neutraal is en daardoor bij diverse kleuren kleding en outfits gecombineerd kan worden.  
  • Met vier zilveren nopjes onder de tas, om de tas/het leer te beschermen als je hem op de grond neerzet.
  • Erg mooie kwaliteit voor een mooie prijs
  • Mooi veelzijdig model en divers te combineren en te gebruiken
  • Veel bruikbare vakken, zodat je de tas vol kan pakken of juist nonchalant kan vullen met wat kleine dingen.
  • Past een 14 en 15 inch laptop in
  • In meer fashionable kleuren beschikbaar

Conclusie> Met deze veelzijdige klassieke basic tas ben ik voorlopig zoet. Ik kan deze tas zo vol stouwen als ik wil of er gewoon alleen wat kleine dingen in meenemen, wat ik super handig vind. Met leer moet je alleen wel uitkijken omdat je hem ook wijder kan maken, wat misschien zou kunnen gebeuren als je de Burkely Wieske helemaal jam-packed. Graag zou ik hem ook in de kleur donkerbruin willen hebben, vind ik wel mooi voor in de herfst/winter. Welke/wat voor een soort tas neem jij graag mee naar school of werk? Have a lovely day! Liefs,

Kimberly


2

You May Also Like

4 comments

Reply

Nice bag!

Reply

Thank you! =)

Reply

is de tas groot genoeg voor school? En past er een map in?
xxx

Reply

Hello pretty! Of de tas groot genoeg is voor school licht het er een beetje aan hoe lange dag je hebt en hoeveel boeken je mee moet nemen. Er past zeker een map in. Ik heb hem wel gebruikt voor school omdat er precies in paste wat ik nodig had aan laptop, boeken en etui. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen! Liefs Kimberly =)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.